Seară magică cu ARMS AND SLEEPERS și FINE IT’S PINK

Într-o seară călduroasă de vară, 20 iunie, Compania FaPt & Brain Events lansează provocarea de a petrece o noapte magică, în care natura se contopeşte cu sound-urile electronice şi artele vizuale într-un mix artistic atemporal. Povestea va căpăta cele mai interesante forme şi va fi spusă open-air, în parfumul florilor de tei, la Parcul Casei Pogor de către ARMS AND SLEEPERS din USA și, în deschidere, de trupa Fine it’s Pink.

10366024_636210906464692_4322842038618647310_n

ARMS and SLEEPERS este una din trupele importante ale genului ambient experimental/trip-hop care, până în prezent, a lansat nu mai puţin de 16 albume și EP-uri, a compus muzică pentru filme și reclame TV, și a susţinut numeroase concerte în America de Nord, Europa și Asia. Trupa americană s-a format în 2006 şi-i include pe Max Lewis (Boston, MA) și Mirza Ramic (Portland, ME) care au experimentat diferite modalităţi de îmbinare a stilurilor muzicale, ignorând tiparele, impunându-se astfel pe scena internaţională experimental underground.

ARMS and SLEEPERS oferă publicului o experienţă unică, atât auditivă, prin sound-ul lor intens, cu texturi variate şi straturi complicate, eliberate de orice constrângeri de gen, cât şi vizuală, show-urile lor fiind ambientate cu efecte vizuale create de diferiți artiști din domeniu. În aprilie 2012, trupa a luat o pauză de pe scena muzicală revenind în 2013 într-o noua formula: Mirza Ramic acompaniat de proiecțiile video ale lui Dado Ramadani.

Fine it’s Pink, o trupă românească, și-a început călătoria muzicală la începutul anului 2013. Puternic influenţaţi de Sigur Ros, Pink Floyd, Alt J si Radiohead sound-ul FIP a început să prindă culoare, concretizându-se într-un melanj care împleteşte natural sunete post-rock, trip-hop şi electronic. Ei îşi descriu propriul sunet ca fiind unul cinematic. Au concertat la Electric Castle, Grolsch Anti-Mall , Cozla Music Fest, Street Delivery Iași si în cluburile importante din România.

Bilete costă 15 lei, achitate în avans, și 20 lei, în seara evenimentului, și se găsesc la Meru Iași, Uman Iulius Mall, Teos Cafe UMF. Evenimentul va continua la Meru Iaşi, cu acces liber pentru posesorii de brățară de la concert. Detalii complete despre trupe pot fi găsite la paginile de socializare  www.facebook.com/armsandsleepers și www.facebook.com/FineItsPink

Pentru a fi informat despre cele mai importante evenimente din Iași, abonează-te prin RSS FEED, E-mail, Facebook, Twitter, Google+.

Lasă un comentariu